Το Ραδιόφωνο

Ερχονται ώρες που η σκέψη καλπάζει. Ενώ προσπαθείς να κλείσεις μάτι και να χαλαρώσεις το τεντωμένο σου κορμί από το stress της ημέρας, σκέψεις πολλές, πολλά μήπως........ πολλά και αν.......τριγυρίζουν στο κεφάλι σου. Μήπως δεν τα καταφέρω; Μήπως κάτι κακό συμβεί? Και αν δεν είμαι ικανός να τα βγάλω πέρα; Και αν όλα πάνε στραβά; Κι αν συμβεί τίποτα κακό στα παιδιά;

Κι εσύ εκεί φοβισμένος/η να πιστεύεις αυτές τις σκέψεις, τα νέα από το ραδιόφωνο του μυαλού σου που προσπαθούν να σε πείσουν για το τέλος του κόσμου. Οι σκέψεις σου μπορούν να σου λένε ότι θέλουν. Εσύ θα αποφασίσεις εντέλει αν τις πιστεύεις, αν τις αφήνεις να δημιουργούν πραγματικότητες, αν θα τις αγνοήσεις και θα αλλάξεις σταθμό.

Βάλε τα δυνατά σου, άλλαξε σταθμό και βάλε το σταθμό που εκπέμπει στο ρυθμό της ασφάλειας. Διώξε μακριά τις ανασφάλειες και την ανησυχία.

Αυτά από μένα, ότι καλύτερο σε σένα!

Latest comments

28.03 | 07:20

Σε ευχαριστώ πολύ για την ωραία συνεργασία ,οι γνώσεις σου και η κατάρτιση σου είναι σε υψηλό επίπεδο και σε συνδυασμό με την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικο !!!

20.12 | 15:27

Ένας πολύ καλός ψυχοθεραπευτής που προσεγγίζει στοχευμένα, καθοδηγεί με τις γνωσεις του και σου δίνει τα εργαλέια για να ανακαλύπτεις και ναδιαχειριζεσαι την πηγη των προβλημάτων σου. Με βοηθάει πολύ.

15.11 | 02:19

RIGHT !!!!

25.09 | 23:08

Βρισκόμουν σε μια άθλια ψυχολογική κατάσταση , αυτός ο άνθρωπος με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι όλα βρίσκονται μέσα μας. Από εκεί ξεκινούν. Και έτσι, βρήκα το χαμένο μου χαμόγελο.