Οι Δυσκολίες!

Η ώρα της συνεδρίας!

Μπήκε μέσα σκυφτός, κακόκεφος. Μάλλον είχες μια δύσκολη μέρα του είπα. Ολες μου οι μέρες είναι δύσκολες μου απάντησε. Και οι 365 τον ρώτησα; Παρέμεινε σιωπηλός κουνώντας το κεφάλι του. Σίγουρα υπάρχουν και όμορφες μέρες έτσι δεν είναι; Εγνεψε καταφατικά δηλώνοντας συμφωνία.

Του μίλησα για την φύση. Τον ουρανό που πότε είναι συννεφιασμένος, πότε βρέχει, πότε αστράφτει και βροντά και άλλες μέρες λάμπει ο ήλιος υπερήφανα.

Τα σύννεφα, η βροχή οι κεραυνοί και οι καταιγίδες είναι σαν τα προβλήματα και τις αναποδιές που υπάρχουν στην ζωή σου. Βλέπεις αυτά έρχονται χωρίς προειδοποίηση και απλώνουν την καταχνιά τους γυρω σου.

Υπάρχει κάτι όμως μέσα μας, κάτι φωτεινό σαν τον ήλιο, λέγεται ικανότητα, ναι, μαγική λέξη την έχεις ξανακούσει. Εστιάζεις στα προβλήματα σου αλλά δεν εστιάζεις στην ικανότητα σου άνθρωπε να τα βγάζεις πέρα! 

Πάρε φόρα και κάνε το άλμα!

Latest comments

28.03 | 07:20

Σε ευχαριστώ πολύ για την ωραία συνεργασία ,οι γνώσεις σου και η κατάρτιση σου είναι σε υψηλό επίπεδο και σε συνδυασμό με την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικο !!!

20.12 | 15:27

Ένας πολύ καλός ψυχοθεραπευτής που προσεγγίζει στοχευμένα, καθοδηγεί με τις γνωσεις του και σου δίνει τα εργαλέια για να ανακαλύπτεις και ναδιαχειριζεσαι την πηγη των προβλημάτων σου. Με βοηθάει πολύ.

15.11 | 02:19

RIGHT !!!!

25.09 | 23:08

Βρισκόμουν σε μια άθλια ψυχολογική κατάσταση , αυτός ο άνθρωπος με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι όλα βρίσκονται μέσα μας. Από εκεί ξεκινούν. Και έτσι, βρήκα το χαμένο μου χαμόγελο.