Είμαστε σαν τα Δέντρα!

Πρόσφατα διάβασα στο facebook μία μαντινάδα που είχε σηκώσει ένας φίλος, μου έκανε εντύπωση το ότι περιέγραφε μία αλήθεια. Η μαντινάδα έλεγε: "Κι αν απομείναν τα κλαδιά, δεντρί μου σκέτα ξύλα, θα στηριχτείς στις ρίζες σου να ξαναβγάλεις φύλλα" (Κουκλινός)

Τα δέντρα, τα δέντρα είναι σαν τους ανθρώπους, άλλα είναι αιωνόβια και άλλα έχουν μικρό χρόνο ζωής. Αλλα αντέχουν στον αέρα και άλλα σπάνε με το πρώτο αεράκι. Υπάρχουν δέντρα και δέντρα, κάποια δίνουν καρπούς και κάποια πάλι όχι Εχουν τρομερή νοημοσύνη. Θυμίζουν εσένα που μπορεί να αντέχεις στις καταιγίδες της ζωής η όχι. Είναι εκεί, για να σου θυμίζουν πόσο εύθραυστος μπορεί να είσαι αλλά παράλληλα να σου θυμίζουν και πόση δύναμη έχεις μέσα σου.

Θέλουν φροντίδα, πότισμα, το κατάλληλο χώμα με τα απαραίτητα στοιχεία για να θρέψουν και να καρποφορήσουν. Εχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο ότι ο άνθρωπος είναι παράλληλα και κήπος και κηπουρός.

Οτι φροντίζεις Κηπουρέ θα ανθίσει!

Latest comments

28.03 | 07:20

Σε ευχαριστώ πολύ για την ωραία συνεργασία ,οι γνώσεις σου και η κατάρτιση σου είναι σε υψηλό επίπεδο και σε συνδυασμό με την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικο !!!

20.12 | 15:27

Ένας πολύ καλός ψυχοθεραπευτής που προσεγγίζει στοχευμένα, καθοδηγεί με τις γνωσεις του και σου δίνει τα εργαλέια για να ανακαλύπτεις και ναδιαχειριζεσαι την πηγη των προβλημάτων σου. Με βοηθάει πολύ.

15.11 | 02:19

RIGHT !!!!

25.09 | 23:08

Βρισκόμουν σε μια άθλια ψυχολογική κατάσταση , αυτός ο άνθρωπος με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι όλα βρίσκονται μέσα μας. Από εκεί ξεκινούν. Και έτσι, βρήκα το χαμένο μου χαμόγελο.