Συμβουλή για Ψυχική Υγεία!

Το πρωί μην σηκωθείς με την ψυχή στο στόμα. Σήκω δέκα λεπτά νωρίτερα, πάρε 3 βαθιές ανάσες. Πες δόξα το θεό ξύπνησα και σήμερα. Κοίτα το αγαπημένο σου λουλούδι, τα χρώματα του, μύρισε την ευωδία του, μείνε στην εικόνα.

Καθώς πηγαίνεις στην δουλειά μην οδηγείς μηχανικά αλλά απόλαυσε την διαδρομή. Δες με περιέργεια την ομορφιά γύρω σου.

Να είσαι ευγνώμον για ότι έχεις. Αλλοι άνθρωποι πασχίζουν για μισό πιάτο φαγητό και άλλοι δεν έχουν την υγειά τους, πράγματα που θεωρούμε εμείς δεδομένα. Βολέψου με ότι έχεις κ μην βαρυγκωμάς για αυτά που δεν έχεις

Μάθε να κάνεις υπομονή. Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή.

Ζήσε ενσυνείδητα, πράγμα που σημαίνει να ζεις στο παρόν, ούτε στο παρελθόν αλλά ούτε και στο μέλλον.

Μην κρίνεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους άλλους. Συμπεριφέρσου στους άλλους σαν να τους βλέπεις για τελευταία φορά

Το βράδυ που θα ξαπλώσεις σκέψου τι όμορφο συνάντησες κατά την διάρκεια της ημέρας. Τι το ωραίο συνέβη; ποια καλή πράξη έκανες σήμερα;

Comments

kostas volakas

RIGHT !!!!

15.11.2020 02:19

Latest comments

28.03 | 07:20

Σε ευχαριστώ πολύ για την ωραία συνεργασία ,οι γνώσεις σου και η κατάρτιση σου είναι σε υψηλό επίπεδο και σε συνδυασμό με την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικο !!!

20.12 | 15:27

Ένας πολύ καλός ψυχοθεραπευτής που προσεγγίζει στοχευμένα, καθοδηγεί με τις γνωσεις του και σου δίνει τα εργαλέια για να ανακαλύπτεις και ναδιαχειριζεσαι την πηγη των προβλημάτων σου. Με βοηθάει πολύ.

15.11 | 02:19

RIGHT !!!!

25.09 | 23:08

Βρισκόμουν σε μια άθλια ψυχολογική κατάσταση , αυτός ο άνθρωπος με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι όλα βρίσκονται μέσα μας. Από εκεί ξεκινούν. Και έτσι, βρήκα το χαμένο μου χαμόγελο.